Zorg Groep Beek & Elsresidentie in corona tijd; Elsresidentie Sittard bestaat 7 jaar #Zorghelden

Petra TummersGeen categorie

Gelukkig komen de reguliere behandelingen en operaties voor patiënten weer op gang. Ook het ziekenhuis laat weer bezoek toe en dit is goed nieuws voor ons allemaal. Onze thuiszorg, huishoudelijke hulp en verpleeghuiszorg blijven gewoon doorwerken zoals we al deden voor de uitbraak van corona. Wij bereiden ons verder voor op meerdere cliënten die in de komende maanden vanuit hun uitgestelde operatie en behandeling naar huis mogen komen en de bijbehorende piek.

Wij blijven verder als baken in deze tijden van een zorgcrisis ook een lichtpunt voor al onze cliënten die verstoken zijn van hun familie en/of vrienden. Gelukkig is bezoek aan huis meer op gang gekomen en zien we dat het gemis van elkaar sterker wordt dan de angst voor een ziekte. Als organisatie blijven we alert. Wanneer nodig worden zowel personeel als cliënten in de Elsresidentie getest. Zo houden wij de vinger aan de pols om de gezondheid van iedereen in de gaten te houden en blijven wij proberen het corona virus buiten de deuren van de Elsresidentie te houden.

Ook hebben wij de randvoorwaarden voor bezoek volledig uitgewerkt samen met ons team, cliëntenraad en specialist ouderengeneeskunde. Wij zijn er klaar voor om de eerste bezoekers te gaan ontvangen!

Wij zijn verder trots op het feit dat de Elsresidentie Sittard inmiddels haar 7 jarig jubileum viert in deze bijzondere tijd, en ook daar mogen we trots op zijn als team en organisatie!

Blijf gezond, let op elkaar en help elkaar waar het kan!

Zorg Groep Beek & Elsresidentie

#Zorghelden