Kortingspas

Als lid van Zorg Groep Beek krijgt u fikse kortingen bij ruim 200 winkels en/of dienstverleners in Limburg. Denk hierbij aan de kapster, pedicure, klussendienst, hovenier, maaltijd verzorging maar ook de bakker en nog veel meer… Veel van deze diensten worden ook aan huis geleverd of aldaar voor u uitgevoerd. Natuurlijk krijgt u ook korting bij Zorg Groep Beek als u gebruik maakt van onze particuliere thuisservice of thuishulp.

Daarnaast krijgt u als lid van Zorg Groep Beek ook 5% korting op uw hoofdverzekering en de aanvullende verzekering van CZ. Zo heeft u uw lidmaatschapsgeld van ruim twee tientjes per jaar wel heel snel terugverdiend. Als Zorg Groep Beek leveren wij een extra bijdrage aan ons maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) binnen en buiten de Westelijke Mijnstreek.

Het lidmaatschap van Zorg Groep Beek wordt door BeneFits uitgevoerd. Zie de actuele lijst met alle deelnemende winkels en dienstverleners met hun kortingen . Om u zelf als lid van Zorg Groep Beek in te schrijven, kunt u het aanmeldformulier downloaden, invullen en per post opsturen naar het volgende adres:

BeneFits t.a.v. Zorg Groep Beek
Postbus 549
6180 AA Elsloo

Of ingevuld mailen naar administratie@bene-fits.nl