Elsresidentie 5 jaar jong, en wij breiden uit in het Heuvelland, Margraten.

Vijf jaar geleden, in mei kwam een wens in vervulling, de start van een kleinschalig woonhuis waar wonen met zorg gecombineerd werd voor cliënten met alzheimer of andere vormen van dementie. De naam was ook snel bedacht, Elsresidentie, ter nagedachtenis aan Els, mijn moeder die helaas te vroeg overleden is.

Vanuit Sittard, Kastanjelaan 3, viel onze manier van zorgverlening en aandacht al heel snel op bij onze stakeholders, medewerkers en cliënten/mantelzorgers. Als directie hebben wij ook ruim 7 maanden in de Elsresidentie Sittard gewoond om dit proces van opstart te begeleiden.

In mei 2018 is het dan zover, 5 jaar later mogen we spreken van een mooi jubileum waarin we veel geleerd en ervaren hebben. We zijn trots op dit bereikte resultaat, en zijn we nog lang niet klaar met onze doelen.

Dit jaar, en wel na de zomer van 2018 is er een nieuwe mijlpaal, oftewel de opening van de Elsresidentie Margraten! Houdt ons nieuws dus goed in de gaten.

Wij bedanken alle stakeholders, en onze cliënten en collega’s in het bijzonder. Bedankt voor jullie vertrouwen in onze organisatie, en inzet voor onze al onze cliënten!

Hannelore en Michael