Een foto van een tevreden bejaarde man in een rolstoel, met een zuster ter assistentie.Als het huis schoonmaken te zwaar wordt, gaat het erom dat er dergelijke hulp ingeschakeld wordt. Zeker wanneer ook nog een heel huishouden draaiende gehouden moet worden. De huishoudelijke hulp maakt schoon, doet de was en boodschappen, bereidt het eten enz. En als het nodig is vangt de huishoudelijke hulp ook gezinsleden op, zodat thuiskomen gezellig blijft.

Indien gewenst kan huishoudelijke hulp tevens gecombineerd worden met verzorging of verpleging. Dit kan hulp zijn met de dagelijkse zaken ter bevordering van persoonlijke hygiëne en hulp met het toedienen van medicijnen. Goede verzorging en verpleging onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, zowel overdag als s’nachts.

Heeft u of een van uw naaste behoefte aan ondersteunende huishoudelijke hulp of goede verzorging? Zorg Groep Beek biedt huishoudelijke hulp en verzorging aan van de hoogste kwaliteit. Wilt u meer informatie over onze huishoud hulp en verzorging? Bekijk dan onze brochure of neem contact met ons op!