phone+31(0)46 - 26 00 113
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Huishoudelijke hulp en WMO in Beek

Zorg Groep Beek helpt hulpbehoevenden in Beek met huishoudelijke hulp. Wanneer het onderhouden en schoonmaken van het huis moeilijk wordt, kan men deze taken door een huishoudelijke hulp laten uitvoeren. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) regelt dat mensen die hulp nodig hebben, de geschikte hulp en begeleiding krijgen.

WMO Beek

De WMO in Beek zorgt ervoor dat mensen met een beperking zolang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Ook het kunnen meedraaien in de maatschappij is daarbij van groot belang. De WMO regelt onder andere dat u thuis kunt blijven wonen in een schoon en leefbaar huis. Ook het zelfstandig kunnen verplaatsen in en rond het huis is hierbij van belang.

Heeft u of een van uw naaste behoefte aan ondersteunende huishoudelijke hulp of goede verzorging? Zorg Groep Beek biedt huishoudelijke hulp aan van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer informatie over onze huishoudelijke hulp? Of heeft u vragen over thuiszorg in Beek? Neem contact met ons op! Tevens kunt u wellicht alvast antwoorden op uw vragen vinden onder het kopje ‘veelgestelde vragen’.