Jouw carrière bij Zorg Groep Beek

Bij Zorg Groep Beek staan we voor kwaliteit, persoonlijke begeleiding en samen zorg leveren met korte lijnen. Werken bij een kleine organisatie heeft zo haar voordelen. Iemand die ambitie heeft om verder te groeien wordt bij ons snel opgemerkt. Daarnaast is het mogelijk om je functie op verschillende manieren in te vullen. Wil je doorgroeien in functie en niveau, of wil je juist meer afwisseling in je werk? Bekijk dan hier welke mogelijkheden wij voor jou in petto hebben.

Afwisseling in je werk

Als je behoefte hebt aan meer afwisseling is er de mogelijkheid om deels op locatie en deels in de wijk te werken. Zorg Groep Beek en de Elsresidentie werken nauw samen en verlenen onderstaande zorg:

  • Verpleeghuiszorg op locatie in de Elsresidentie Sittard & Margraten
  • Thuiszorg in de gemeenten Geleen, Stein en Beek
  • Huishoudelijke zorg in de gemeenten Geleen, Stein en Beek

Afhankelijk van je functieniveau kan je zorgtaak verschillen. 

Doorgroeien

Heb je ambitie om door te groeien in functie en niveau? Zorg Groep Beek biedt je de mogelijkheid! Met een werken-leren traject krijg je de kans om te starten met een uitdaging op hoger niveau. Deze trajecten worden volledig gefaciliteerd door Zorg Groep Beek. Ook worden de lesuren op het opleidingsinstituut betaald, net als de gewerkte uren.

Wij werken samen met Gilde, Vista en Zuyd Hogeschool om medewerkers op te leiden en/of bij te scholen. Je behaalt hier landelijk erkende diploma’s of certificaten waarmee je succesvol en professioneel het mooie beroep in de zorg kunt uitoefenen!

Werken en leren vraagt altijd extra inspanning, want naast de lesuren heb je ook leerstof om in je eigen tijd door te nemen. Tijdens werkuren kun je sparren met collega’s en heb je een persoonlijke mentor om op terug te vallen.

Je komt in aanmerking als je voldoende basis hebt gelegd in je huidige functie (of als zij-instromer), gecombineerd met een aantal competenties die zijn beschreven in onze functieomschrijvingen. Daarnaast heb je aangetoond dat je de capaciteit hebt om door te groeien. Ten slotte is motivatie, inzet en doorzettingsvermogen het belangrijkste om succesvol een leer-werk traject af te ronden met een diploma.
 
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kijk dan meteen verder op onze vacature pagina. Je bent van harte welkom.

We hebben al meerdere collega’s die een leer-werk traject volgen om zichzelf bij te scholen naar een hoger niveau. Wil jij ook als ambitieuze zorgprofessional werken aan je carrière of ben je juist geïnteresseerd om met meer afwisseling te werken? Neem dan contact met ons op.

Werk je nog niet bij Zorg Groep Beek? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures!