Zorg tijdens uw vakantie

U wilt als zorgbehoevende graag een keer op vakantie gaan, of als mantelzorger bent u zelf op zoek naar een periode van rust en vakantie? Zorg Groep Beek verzorgt graag uw zorgwensen zodat u en/of uw partner kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Denk eens na over een vakantie met zorg in het prachtige Zuid-Limburg. Wij zorgen voor thuiszorg op uw gewenste locatie in de Westelijke Mijnstreek. Hier is het volop genieten van een fijne vakantie met rust en een prachtige omgeving.

Laat uw huidige zorgaanbieder of u zelf, contact met ons opnemen om het een en ander op voorhand door te spreken. Indien wij de zorgbehoeften kunnen invullen, zullen wij alles lokaal in het werk stellen om dit te realiseren zodat u kunt genieten van een fijne vakantie zonder zorgen. De kosten voor deze zorg, worden afhankelijk van uw zorg vraag en indicaties vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer informatie over onze thuiszorg? Neem contact met ons op! Tevens kunt u wellicht alvast antwoorden op uw vragen vinden onder het kopje ‘veelgestelde vragen’.

Veelgestelde vragen over onze thuiszorg

Wanneer u vanwege een ziekte, beperking of dementie bepaalde dingen niet (goed) meer zelfstandig kunt, is het mogelijk om thuiszorg aan te vragen. U krijgt dan persoonlijke verzorging en verpleging aan huis, zoals bijvoorbeeld wondverzorging, toedienen van medicatie en hulp bij het opstaan, wassen en aankleden.

Iedereen die om welke reden dan ook zorg nodig heeft kan gebruik maken van thuiszorg van Zorg Groep Beek. Hieronder ziet u hoe u dit kunt regelen.

  1. U belt naar Zorg Groep Beek en uw hulpvraag wordt besproken (tel: 046 260 0113).
  2. Onze wijkverpleegkundige komt bij u op huisbezoek om het zorgplan op te stellen.
  3. De zorg wordt zo snel mogelijk gestart en u zult kennismaken met uw twee vaste zorgverleners.
Dat is zeker mogelijk. Vaak wordt tijdens het verblijf in het ziekenhuis al met u gesproken over uw situatie thuis. Als de behandelend arts of verpleegkundige thuiszorg nodig acht, dan zullen zij contact opnemen met de thuiszorg. U kunt hierbij uw voorkeur geven voor thuiszorg van Zorg Groep Beek.
  • Verpleging en verzorging overdag
  • Begeleiding
  • Zorg tijdens uw vakantie
  • Huishoudelijke ondersteuning

Ja, wij werken met vaste zorgteams, met uitzondering van ziektes en vakantie.

Voor verpleging en verzorging thuis is geen eigen bijdrage verschuldigd. Ook valt verpleging en verzorging, net zoals de huisartsenzorg, niet onder het eigen risico. Heeft u geen indicatie, dan betaalt u de thuiszorg zelf.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.