phone+31(0)46 - 26 00 113
mailinfo@zorggroep-beek.nl

Beau Jonkhout

"Eelke dag dat doen waar het echt om gaat: het welzijn en de zorg voor onze cliënten.”

Zorg Groep Beek

“Binnen Zorg Groep Beek is het een mooie uitdaging om mijn nieuwe functie verder vorm te geven en in te bedden. Het is binnen kleinschalig wonen een nieuw beroepsprofiel waar nog geen blauwdruk voor ligt. Het kunnen meedenken en -werken aan beleidsstukken en hier voorstellen voor doen dat daadwerkelijk impact maakt vind ik een leuk onderdeel van mijn werkzaamheden. De kleinschaligheid zorgt niet alleen intern voor korte lijntjes en snelle doorvoermogelijkheden bij veranderingen maar maakt de samenwerking met huisartsen en andere specialisten ook gemakkelijker.”

Ontwikkelingen

“Het is mooi om te zien hoe ons werk zich ontwikkelt en hoe wij hierin als team meegroeien. Als verpleegkundig specialist heb ik uiteenlopende taken waarbij ik ook nog druk ben met beleidsstukken, kwaliteitsverbeteringen en onze netwerksamenwerking. Dat klinkt misschien wat formeel, maar dat houdt in dat we constant bezig zijn met het optimaliseren van de zorg die we aan onze cliënten bieden.

Eén van de grote verantwoordelijkheden die mijn werk leuk maakt is wanneer ik zelfstandig medicatievoorstellen en een behandelbeleid kan maken, die ik dan uiteraard met de huisarts of specialist doorneem.

Maar het draait niet alleen om individuele taken. Als onderdeel van ons team ben ik ook betrokken bij het aansturen en begeleiden van anderen. Het is super om te zien hoe we samen als team streven naar verbetering, niet alleen in onze individuele vaardigheden, maar ook in onze gezamenlijke kennis en kunde. Ik vind het dan ook erg leuk om scholingen in elkaar te zetten en te geven. Het delen van ervaringen en het leren van elkaar versterkt niet alleen onze band als collega's, maar verhoogt ook de kwaliteit van de zorg die we bieden.

Het is soms een uitdaging om al deze aspecten van mijn werk in balans te houden, maar het is ook wat het tot een fijne uitdaging maakt en elke dag dat doen waar het echt om gaat: het welzijn en de zorg voor onze cliënten.”