De zorg blijft in beweging en onze cliënten hebben goede zorg en aandacht nodig. Ons team van collega’s en cliënten groeit. Daarom zoeken wij dan ook een verzorgende IG die ons team in de Elsresidentie Margraten komt versterken.
Als Verzorgende IG bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige zorgorganisatie waar al ruim 14 jaar persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen voor mensen met alzheimer, of andere vormen van dementie in de Elsresidentie Sittard en Margraten.
Wil jij als verzorgende IG graag ons team komen versterken? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Wat doe je allemaal in de Elsresidentie
Je helpt cliënten gedeeltelijk of helemaal met persoonlijke lichamelijke verzorging in samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De werkzaamheden worden gedocumenteerd in zorgdossiers en zorgplannen met bijbehorende protocollen; allemaal gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt, zoals de verzorgende en huishoudelijke taken, het (voor)bereiden van de maaltijd en medicatie. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van behandelings- en verpleegkundige instructies aan de cliënt.

Wat heb je nodig:
Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;

  • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pre;
  • Een diploma MDGO-VZ (lang) / OVDB-certificaat verzorgende C / MBO-verzorgende (niveau 3) ziekenverzorgende / verzorgende IG;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Netwerk eigenschappen die je gericht inzet om samen te werken met het sociale & medische domein;

Wat kunnen wij je bieden:
Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

  • Salaris conform cao VVT
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris, dit loopt op naar 8,33% in 2020
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd wat naar jouw ambities binnen de zorg. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nog enthousiast, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken.
Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Solliciteren kan via onderstaande button. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Hannelore Hamers-Roesink. Dankjewel voor je interesse!

INSCHRIJFFORMULIER