Zorginstelling Elsresidentie is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben.

Vooral in situaties waarin de zorgvraag niet planbaar is, en veilig thuis wonen niet meer mogelijk is, worden bewoners bij ons met alle persoonlijke zorg en aandacht omringd.
De missie van de Elsresidentie is dan ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden in de regio Sittard, Margraten en omstreken voor mensen met de ziekte van alzheimer, en andere vormen van dementie. Zorg Groep Beek verzekerd u van de beste zorg in de Elsresidentie. Zorg Groep Beek is een betrouwbare en interessante organisatie die zeer betrokken is bij zijn personeel met een persoonlijke en directe aanpak.

De Elsresidentie en Zorg Groep Beek, verzorgen uw nieuwe thuis.

Wij zoeken vrijwilligers voor kleinschalig wonen in Sittard en Margraten

Functiebeschrijving;
Als vrijwilliger, gastvrouw/heer begeleid en ondersteun je onze cliënten in en om de Elsresidentie. Sommige cliënten eten en drinken zelf, anderen help je daarbij. Je geeft cliënten persoonlijke aandacht d.m.v. een praatje, leest de krant of een verhaal voor. Verder neem je gezamenlijk deel aan activiteiten. Je creëert vooral een gezellige huiselijk sfeer waarin men zich geborgen en verzorgd voelt.

Functie vaardigheden;
Je hebt affiniteit met kwetsbare ouderen en kunt je inleven in hun belevingswereld. Anderzijds ben je geduldig, heb je een rustige benadering,  je bent communicatief, sociaal en kunt goed samenwerken met zorg collega’s en andere vrijwilligers. Idem creëer je een gezellige en huiselijke sfeer.

Wij zoeken vooral mensen die hart hebben voor de zorg, en hun cliënten! Heb je interesse in de Elsresidentie Sittard of Margraten? Neem dan contact met ons op of klik op de button hieronder, en vul het inschrijfformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

INSCHRIJFFORMULIER