Zorg Groep Beek en de Elsresidentie zijn kleinschalig van opzet met persoonlijke betrokkenheid voor haar collega’s. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, net zoals verzorgd wonen in Sittard wat we ook aan gaan bieden medio 2018 in Margraten.

Wil jij als ziekenverzorgende in de wijk graag ons team komen versterken, kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken ziekenverzorgenden die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Functiebeschrijving, tot jouw taken behoren:

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit, en daarom zoeken wij dan ook een ziekenverzorgende die onze zelfsturende teams komt versterken. Je bouwt een (h)echte band op, en voer je wanneer nodig verzorgende  werkzaamheden uit. Je verricht persoonsgerichte lichamelijke verzorging en beperkte huiselijke ziekenverzorging, eventueel in samenwerking met anderen. In overleg met anderen zie je samen toe op het opvolgen van behandelings- en verpleegkundige instructies aan de cliënt. Je stimuleert de zelfredzaamheid ten aanzien van verzorgende en huishoudelijke taken, (voor)bereiden van de maaltijd/voeding, en medicatie. Daarnaast krijg je een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundige en collega’s. 

Functie eisen, je beschikt over:

  • ervaring binnen de Thuiszorg / VVT branche is een grote pre;
  • een diploma MDGO-VZ (lang) / OVDB-certificaat verzorgende C / MBO-verzorgende (niveau 3) ziekenverzorgende / verzorgende IG;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • een cliënt gerichte instelling;
  • netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet, en samenwerkt met het sociale & medische domein;
  • een rijbewijs en eigen vervoer;
  • een woonadres in, of dichtbij de Westelijke Mijnstreek.

Verdere informatie:

Wij hechten waarde aan kennis maken, ervaren, samenwerken en lange termijn.

Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroei kansen in de wijk, onze kleinschalige woon-zorg huizen (Elsresidentie), etc.. Heb je interesse en ga je graag een nieuwe uitdaging aan, je wilt samenwerken met een geweldig team in de VVT branche? Of spreekt het jouw aan, en wil je meer weten hierover, neem dan eens contact op met Hannelore Hamers-Roesink, dank je wel voor je interesse!