Zorg Groep Beek en de Elsresidentie zijn kleinschalig van opzet met persoonlijke betrokkenheid voor haar collega’s. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, net zoals verzorgd wonen in Sittard en Margraten. 

Wil jij als Wijkverpleegkundige HBO-V graag ons team komen versterken, kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken Wijkverpleegkundigen die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten. 

Functiebeschrijving, tot jouw taken behoren:

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit, en daarom zoeken wij dan ook een Wijkverpleegkundige die onze zelfsturende teams komt versterken. Je bouwt een (h)echte band op, en voer je wanneer nodig verpleegkundige werkzaamheden uit. Met name indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met het ons team en andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening en je bent, als onderdeel van de ketenzorg, zichtbaar in de buurt. Daarnaast krijg je een hele goede begeleiding van onze senior wijkverpleegkundige. 

Functie eisen, je beschikt over:

  • ervaring binnen de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT branche) is een grote pre;
  • een diploma wijkverpleegkundige (verpleegkunde niveau 6), HBO-V met een vervolgopleiding binnen de maatschappelijke gezondheidszorg, of een HBO verpleegkundige met dit uitstroom profiel. Wij volgen hierin de beroepsvereniging criteria van het V&VN; ‘Expertisegebied wijkverpleegkundige’;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • een cliënt gerichte instelling;
  • netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet, en samenwerkt met het sociale & medische domein;
  • een rijbewijs en eigen vervoer, speciale voorwaarden voor private lease zijn mogelijk;
  • een woonadres in, of dichtbij de Westelijke Mijnstreek heeft de voorkeur.

Verdere informatie:

Wij hechten waarde aan kennis maken, ervaren, samenwerken en lange termijn.

Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroei kansen in de wijk, onze kleinschalige woon-zorg huizen (Elsresidentie), etc.. Heb je interesse en ga je graag een nieuwe uitdaging aan, je wilt samenwerken met een geweldig team in de VVT branche? Of spreekt het jouw aan, en wil je meer weten hierover, neem dan eens contact op met Hannelore Hamers-Roesink, dank je wel voor je interesse!

INSCHRIJFFORMULIER