Ben jij als Verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging, en zou je graag nog een duale opleiding willen volgen de komende drie jaar? Wil je jouw eigen grenzen verleggen; lees dan verder want Zorg Groep Beek biedt jouw deze kans!

De zorg blijft in beweging en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit. Daarom zoeken wij dan ook een Verpleegkundige in de Wijk die onze zelfsturende teams komt versterken. Je leert onze organisatie kennen, en gaat duaal de opleiding HBO Wijkverpleegkundige volgen. Een hele klus, maar vooral als je verantwoording en uitdaging in je vakgebied zoekt een heel mooi traject. 
Als wijkverpleegkundige bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar al ruim 14 jaar persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen in de Elsresidentie Sittard en Margraten.

Wil jij als wijkverpleegkundige graag ons team komen versterken, als baken in de wijk? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Wat doe je allemaal in de wijk:

De zorg blijft in beweging, en onze cliënten blijven langer thuis wonen. Ons team van collega’s en cliënten groeit, en daarom zoeken wij dan ook een wijkverpleegkundige HBO in opleiding die onze zelfsturende teams komt versterken. Je bouwt een (h)echte band op, en voer je wanneer nodig verpleegkundige werkzaamheden uit. Met name ga je indiceren en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met ons team en andere disciplines. Je wordt dé spil in de zorgverlening en je bent, als onderdeel van de ketenzorg, zichtbaar in de buurt. Daarnaast krijg je een hele goede begeleiding van onze senior wijkverpleegkundige. 

Wat heb je nodig:

 • Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;
 • Recente ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is noodzakelijk;
 • Een diploma MBO-verpleegkunde (niveau 4);
 • Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet, en mee samenwerkt binnen het sociale & medische domein;
 • Rijbewijs en eigen vervoer, speciale voorwaarden voor private lease zijn mogelijk;
 • Een woonadres in, of dichtbij de Westelijke Mijnstreek heeft de voorkeur.

Wat kunnen wij je bieden:

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van de senior wijkverpleegkundige. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

 • Salaris conform cao VVT;
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% over het bruto jaarsalaris, dit loopt op naar 8,33% in 2020
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd wat naar jouw ambities binnen de zorg. Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroeikansen in de wijk, onze kleinschalige woon-zorg huizen (Elsresidentie), etc. Bij een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nog enthousiast, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken.
Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Solliciteren kan via onderstaande button. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Hannelore Hamers-Roesink. Dankjewel voor je interesse!

SOLLICITEREN