Particuliere Thuiszorg in de Westelijke Mijnstreek (Zuid – Limburg), met betrouwbare kwaliteit en tevredenheid!

Heeft u of een van uw naaste verwanten professionele privé verzorging of verpleging nodig? Het kan moeilijk zijn de zorg uit handen te geven en al zeker naar een grote algemene Thuiszorg aanbieder.

U wilt daarom zeker zijn van gekwalificeerde en betrouwbare verzorgenden en verpleegkundigen die persoonlijk en betrokken met u en uw dierbaren omgaan. Die thuiszorg in Limburg verlenen zoals u dat zelf zou willen doen.

U wilt ervaren zorgverleners die rekening houden met uw wensen. Want als u kiest voor particuliere 24 uurs zorg in uw eigen vertrouwde omgeving, is maatwerk in uw thuissituatie belangrijk. Het gaat er immers om wat u in deze moeilijke situatie nodig heeft.

Kleine zorgteams van gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen

Zorg Groep Beek en Sittard verlenen u alle privé thuiszorg en thuisverpleging die u nodig heeft! Als erkende Wlz / AWBZ Thuiszorg voldoen wij aan alle wettelijke eisen. Verder zijn wij ISO/HKZ gecertificeerd en onderhouden wij jaarlijks een “onafhankelijk” cliënt tevredenheid onderzoek, waardoor de kwaliteit en tevredenheid gewaarborgd zijn. Deze uitslagen zijn te raadplegen op de website van www.kiesbeter.nl

U kunt naast AWBZ Thuiszorg uw zorg aan huis uitbreiden met privé thuiszorg of zelfs in zijn geheel voorzien in privé zorg, de keuze is aan u!

• Kleinschalige en betrokken Thuiszorg;

• Korte lijnen, wij starten de zorg in overleg met u;

• Uitsluitend gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen in kleine zorgteams;

• Met oudere, ervaren zorgverleners;

• Referenties aanwezig.