Particuliere Thuiszorg in de Westelijke Mijnstreek (Zuid – Limburg), met betrouwbare kwaliteit en tevredenheid!

Heeft u of een van uw naaste verwanten professionele privé verzorging of verpleging nodig? Het kan moeilijk zijn de zorg uit handen te geven en al zeker naar een grote algemene Thuiszorg aanbieder.

U wilt daarom zeker zijn van gekwalificeerde en betrouwbare verzorgenden en verpleegkundigen die persoonlijk en betrokken met u en uw dierbaren omgaan. Die thuiszorg in Limburg verlenen zoals u dat zelf zou willen doen.

U wilt ervaren zorgverleners die rekening houden met uw wensen. Want als u kiest voor particuliere 24 uurs zorg in uw eigen vertrouwde omgeving, is maatwerk in uw thuissituatie belangrijk. Het gaat er immers om wat u in deze moeilijke situatie nodig heeft.

Kleine zorgteams van gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen

Zorg Groep Beek en Sittard verlenen u alle privé thuiszorg en thuisverpleging die u nodig heeft! Als erkende Wlz/Zvw Thuiszorg voldoen wij aan alle wettelijke eisen. Verder zijn wij ISO gecertificeerd en onderhouden wij jaarlijks een “onafhankelijk” cliënt tevredenheid onderzoek, waardoor de kwaliteit en tevredenheid gewaarborgd zijn. Deze uitslagen zijn te raadplegen op  websites zoals kiesbeter.nl of jaarverslagenzorg.nl

U kunt naast Thuiszorg uw zorg aan huis uitbreiden met privé thuiszorg of zelfs in zijn geheel voorzien in privé zorg, de keuze is aan u!

• Kleinschalige en betrokken Thuiszorg;

• Korte lijnen, wij starten de zorg in overleg met u;

• Uitsluitend gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen in kleine zorgteams;

• Met oudere, ervaren zorgverleners;

• Referenties aanwezig.