De Elsresidentie is genomineerd voor de zorg voor beleving award!

Petra TummersGeen categorie

We zouden het vanuit de Elsresidentie ontzettend fijn vinden als jij op ons stemt voor onze belevingsgerichte zorg!
Help ons team van bevlogen zorg professionals om dit resultaat om te zetten in deze award. Dit kan op onderstaande link:

http://www.zorgvoorbeleving.nl/award-deelnemers/elsresidentie-sittard/

De zorg voor beleving award

De Zorg voor Beleving campagne en award, worden georganiseerd door Qwiek. Qwiek ontwikkelt innovatieve producten als toepassing voor de belevingsgerichte zorg. Qwiek gelooft in een zorgbeleving waar je naar uitkijkt en hebben zij hebben ook de missie opgelegd om dit gedachtegoed te realiseren: Een zorghuis concept waar je je laatste levensjaren door wilt brengen. Met de huidige (negatieve) berichtgeving over de zorg, is dit natuurlijk een gedachtegang die veel vraagtekens en verzet oplevert. Wie denken we wel niet wie wij zijn. Toch is er een concrete oplossing voorhanden, namelijk Belevingsgerichte zorg. Met deze campagne willen ze de wereld laten zien hoe mensen in de zorg zich elke dag inspannen om belevingsgerichte zorg vorm te geven en iedereen die hier nog niet mee bezig is te inspireren.

Belevingsgerichte zorg

Met de Zorg voor Beleving campagne beoogt Qwiek een positieve bijdrage te leveren aan de belevingsgerichte zorg binnen (senioren)zorginstellingen. Belevingsgerichte zorg wordt afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt, verbetert de sociale contacten en laat het probleemgedrag afnemen. Door middel van de juiste bejegening en benadering, al dan niet in combinatie met technologie, kunnen we middels belevingsgerichte zorg de kwaliteit van leven van de cliënt bevorderen.

Dank je namens het team van de Elsresidentie