Cliënten dag Zorg Groep Beek, oktober 2021

Petra TummersGeen categorie

Afgelopen oktober hebben we twee cliënten dagen georganiseerd voor onze cliënten in de wijk. Deze dagen stonden in het teken van het 15-jarig bestaan van Zorg Groep Beek. Ook was het de eerste week van oktober de week van de eenzaamheid.

Tijdens de gezellige middagen in het gemeenschapshuis in Neerbeek werd er samen gegeten en genoten van muziek. Het menu werd samengesteld en voorbereid door Olga van het gemeenschapshuis en haar collega’s. Het voorgerecht was een heerlijke, verse groentesoep, vervolgd door een kippenpasteitje en als laatste een bladerdeeghapje met ananas en vanille-ijs.

Moris heeft met behulp van zijn gitaar gezorgd voor de muzikale begeleiding gedurende de middag. Er kwam voor iedereen wat langs, Hollands, Limburgs of Engelse muziek, werd allemaal gespeeld.

Samen met onze sponsoren Daily Fresh Food,  Baat accountants & adviseurs, beuken’essers en Glenn bloemsierkunst en iedereen die meegeholpen heeft zijn het naar mijn mening 2 top dagen geworden!

Ik hoop dat iedereen het naar zijn/ haar zin heeft gehad, dan is het doel van mij en van alle collega’s behaald. Deze middag is georganiseerd om jullie een leuke en ontspannen middag te bezorgen en om zo weer even gezellig samen te komen na een voor iedereen moeilijke en vaak ook eenzame tijd.

Wij van Zorg Groep Beek hebben in ieder geval van jullie aanwezigheid genoten.

Groetjes en tot een volgende keer, Beau.