Klachtenfunctionaris

Indien u een bericht wilt sturen aan onze onafhankelijke klachtenfunctionaris, vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Onze klachtenfunctionaris ontvangt dan rechtstreeks uw bericht. 
Belangrijk: voor onvrijwillige zorg betreffende een psychogeriatrische aandoening of verstandelijke beperking betreft het dan een klacht inzake de Wet Zorg en Dwang (WZD). Klik hier voor meer informatie.

Wij raden al onze cliënten aan om eerst in gesprek te gaan met de zorgverlener om goede en duidelijke afspraken te maken. Tenslotte is het uw zorgplan wat we samen overeengekomen zijn. Wilt dit nog niet lukken, bent u ontevreden of wilt u een klacht in vertrouwen bespreken? Neem dan contact op onze onafhankelijke klachtenfunctionaris. In het kader van de Wkkgz zijn wij aangesloten bij de onafhankelijke geschillencommissie zorg. Klik hier voor meer informatie daarover.

De onafhankelijke klachtenfunctionaris van Zorg Groep Beek wordt vertegenwoordigd door:

Nico Frissen, te bereiken op 06 – 1001 2542

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
  De vragen hierboven, en gerelateerde antwoorden zijn nodig voor uw contactaanvraag in behandeling te nemen en af te wikkelen.