Cliëntenraad

Indien u een bericht wilt sturen aan de cliëntenraad, vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden.

Ga naar het formulier

De cliëntenraad van Zorg Groep Beek wordt vertegenwoordigd door:

Voorzitter: Marie-Jose Vleugels  

Mijn naam is Marie-José Vleugels en per 1 januari 2022 zal ik de voorzitter van de cliëntenraad van Zorg Groep Beek worden. Ik heb zelf een achtergrond als verpleegkundige. Op dit moment werk ik als researchcoördinator vaatchirurgie in het Maastricht UMC+. Verder ben ik pas een promotietraject gestart naar ACP en palliatieve zorg bij patiënten met ernstig perifeer vaatlijden. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van bijna 3.

Wat mij aanspreekt in Zorg Groep Beek is de kleinschalige zorg, waarbij de cliënt als persoon wordt gezien en behandeld. Er is ruimte voor warmte, menselijkheid en begrip, iets wat erg belangrijk is de zorg voor de oudere medemens. Als cliëntenraad kunnen wij dit alleen maar een warm hart toedragen en zullen we zoeken naar manieren om de zorg nog beter op de cliënt aan te laten sluiten. Ook door aandacht aan de medewerker te besteden. Want laten we niet vergeten, daar staat of valt de ouderenzorg mee.

Algemeen lid: Karin Luijpers

Ik ben Karin Luijpers-Massop en ben sinds 1 jaar lid van de cliëntenraad van Zorg Groep Beek. Vele van jullie lezers zullen mij kennen. Ik ben een oud-collega. Ik heb ongeveer 5 jaar gewerkt bij ZGB als wijkverpleegkundige en aan het genieten van mijn pensioen.

Vorig jaar zomer werd ik benaderd of ik interesse had om deel te nemen in de cliëntenraad. Hier heb ik ja op gezegd en vanaf november 2020 ben ik lid.

Het was even zoeken naar balans. Door de corona was er weinig tot geen contact met elkaar. Wat ik heel belangrijk vind is de visie die ZGB uitdraagt. De kleinschaligheid. De korte lijnen.
Als geen ander weet ik hoe tevreden de cliënten zijn, het zorgpersoneel met liefde en plezier voor hun cliënten zorgen. Je ziet dit ook terug in de clienttevredenheid en de medewerkerstevredenheid onderzoeken.

Hier blijf ik mij voor inzetten. Dat de kwaliteit, werkplezier en de tevredenheid even hoog blijft zoals het al jaren is samen met alle anderen die binnen ZGB betrokken zijn.

Algemeen lid: Ralph Herben

Mijn naam is Ralph Herben en ik ben per 1 november 2021 lid van de cliëntenraad ZGB. Ik ben 51 jaar oud, woonachtig in Maastricht, getrouwd en heb 1 zoon van 14 jaar oud. Op dit moment ben ik werkzaam bij Universiteit Maastricht als vastgoedontwikkelaar. Voorheen heb ik meerdere woon-zorgcomplexen gebouwd waaronder ook de Elsresidentie in Sittard.

Goede zorg wordt met de jaren steeds belangrijker maar tevens ook schaarser. Kleinschalige zorg met persoonlijke aandacht zijn daarbij onmisbaar. Om me heen wordt iedereen snel ouder en hulpbehoevender. Al jaren ben ik mantelzorger voor mijn moeder en vrijwilliger bij de stichting “Met Je Hart Maastricht” waarmee we uitjes plannen met eenzame ouderen.

Als lid van de cliëntenraad hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van alle cliënten van Zorg Groep Beek. Met name de menselijke maat spreekt me hierbij erg aan.

Algemeen lid: Loes Winthagen

Ik ben Loes en ben 61 jaar, bijna 39 jaar getrouwd en heb twee volwassenen dochters.  Trotse oma van twee kleinkinderen en eentje op komst. Ik ben zelf  ooit met de opleiding ziekenverzorging gestart en na jarenlang in een verzorgingshuis te hebben gewerkt ben ik op een dagbesteding voor ouderen gaan werken waar ik op dit moment nog steeds met veel plezier werk.

Ik vind het heerlijk om de cliënten te verwennen en ze een leuke dag te bezorgen, ook wil ik graag een luisterend oor voor ze zijn en helpen daar waar mogelijk en nodig is.

Algemeen lid: Mirjam de Wit

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en ben ook al oma van een kleinzoon.

Ik werk een paar uurtjes per week als vrijwilliger en heb 34 jaar als IG-er gewerkt, maar helaas laat mijn gezondheid dat niet meer toe. Daarom nu ook de stap gemaakt om lid te worden van de cliëntenraad.     

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.
  De vragen hierboven, en gerelateerde antwoorden zijn nodig voor uw contactaanvraag in behandeling te nemen en af te wikkelen.