Zorg Groep Beek en de Elsresidentie zijn kleinschalig van opzet met persoonlijke betrokkenheid voor haar collega’s. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, net zoals verzorgd wonen wat we ook aan gaan bieden in Margraten.

Wil jij als (Zieken)Verzorgende graag ons team komen versterken, kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken Verzorgenden die de volgende stap willen zetten in een nieuwe en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze cliënten.

Als Verzorgende ben je belast met dagelijkse verzorgende, begeleidende en verplegende werkzaamheden waaronder diverse eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt, en je bent organisatorisch en sociaal sterk. Houdt je ook nog van afwisseling in de thuissituatie en verzorgd wonen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Functie taken:

– lichamelijke verzorging en verpleging van cliënt;
– begeleiden en ondersteunen;
– werken met zorgplan, protocollen en tablet in de wijk.

Functie eisen:

– beschikken over een diploma ZV, MDGO-vp of verzorgende IG niveau 3;
– vaardigheid om zelfstandig te werken is een vereiste.

Verdere informatie:

Het betreffen werkzaamheden op parttime basis. Wij hechten waarde aan kennis maken, ervaren, samenwerken en lange termijn. Bij gebleken geschiktheid zijn er zeker doorgroei kansen in uren en contract. Kom eens praten, en maak kennis met ons!

Heb je interesse om onze collega te worden, laat het ons weten! Klik hier om het inschrijfformulier online in te vullen.

Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Groetjes van Hannelore Hamers-Roesink…

adminVacature zieken verzorgende in de wijk voor ons top nurses team